top of page
ingvildfeline

We are live!

Okay, let´s do this.


Har gått og tenkt ett par dager på når den rette tiden ville være for å publisere denne nettsiden. I dag kom jeg fram til at hvis jeg venter til jeg synes den er perfekt, kommer jeg aldri til å publisere den.


Jeg er 100% sikker på at de nærmeste ukene eller månedene kommer jeg til å oppdage småfeil og ting jeg må fikse, men det er en del av gamet. Roma ble ikke bygget på en dag, det tar 9 måneder å lage en baby,



og det tar sikkert minst like lang tid for meg å bygge opp en business for meg selv.

Håper ikke det tar så lang tid da, men alle gode ting tar jo litt tid.


Og det er egentlig greit. Jeg har tenkt på det en del, at på ett halvt år på tiktok (der jeg ikke har vært veldig flink å poste kontinuerlig), så har jeg fortsatt "bare" 1000 følgere. Nå som jeg poster mer, merker jeg at noen faller fra, og noen kommer til. En her, og en der. Det føles egentlig veldig greit, føler at de som får tusenvis av følgere over natta får seg et lite sjokk. Slow and steady wins the race, som de sier.


Jeg har merket at det er ett par følgere som jevnt og trutt følger med, liker og kommenterer, og det er så utrolig koselig og fint å føle at man finner sitt folk. Folk som forstår en, og som liker det man sier. Jeg er jo en ganske voldsom personlighet som ofte blir misforstått, selv av folk som kjenner meg godt. Mye av det jeg sier kan kommer ut litt spisst, men det er 99% av tiden godt ment, altså!


Jeg bestemte meg også for å kjøre på med "åpningstilbud" der jeg tilbyr gratis numerologisk reading til alle som melder seg på nyhetsbrev. Så må jeg bare finne ut hvordan man lager nyhetsbrev også da, hehe.

Personlig liker jeg astrologi, men det var etter jeg begynte å følge numerologi og personlige år og måneder at jeg virkelig begynte å forstå det store bildet, og få mer tålmodighet på veien. Det er utrolig beroligende å vite at året man er i for eksempel ikke er et godt år for å finne det man leter etter. Er man for eksempel i ett 1-er år, er det ett år for å fokusere på seg selv, mens et personal year 2 fokuserer mer på å være i en duo.


Og når man tenker sånn på det, er det lettere å nyte hva det nåværende øyeblikket er i stedet for å tenke på hva nå-et kunne vært.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page