top of page
ingvildfeline

Velkommen, August!


Nå er det august og offisielt sensommer!

For mange er det en spennende tid med skolestart, og for andre er det kanskje litt godt å endelig sende barna tilbake på skolen og komme tilbake til hverdagen.

For andre er det mest spennende å se på numerologien, og se hva man kan forvente seg av måneden!


For å finne ut hva du kan forvente, må du først regne ut ditt personlige år. Det gjør du slik.


Dag + måned + året i år

F. eks:


13.12.2024

1+3+1+2+2+0+2+4 = 15

1 + 5 = 6

Personlig år 6.


Personlig år 1.

August er en 9-måned for deg. Dette er måneden for å gi slipp på noe for å lage plass til noe nytt og bedre. På dette punktet i ditt personlig år 1 er det tid for å ta ett steg tilbake for å kunne ta to steg fram. Tenk over hva som ikke lengre gjør deg godt og gi slipp på det. 


Personlig år 2.

August er en 1-måned. Temaet for personlig ener-måned handler om å være klar for en ny og spennende start. Dette er en perfekt måned for å starte på det prosjektet du har tenkt på, vær modig og omfavn din selvstendighet! Dette klarer du!


Personlig år 3.

August er en 11-måned for deg. Det kan føles ut som at du står på startlinjen og venter på startskuddet. Skjer det ikke snart? Dessverre er ikke dette måneden for å ta fart og hoppe ut i det ukjente, men en måned for å reflektere på året fram til nå. Har du fått gjort noe av det du bestemte deg for i starten av året? 


Personlig år 4.

August er en 3-måned. I dette året som handler om det kjedsommelige arbeidet som får orden på livet ditt, er august en måned som gir deg ett deilig pust i bakken, og dette er måneden for å lene deg litt tilbake og slappe av - og ikke minst, gjøre noe gøy!


Personlig år 5.

August er en 4-måned. For deg handler denne måneden om fokus, innsats og detaljer. Det er en seriøs måned der du bør fokusere på målene dine på en organisert og konstruktiv måte. Ingen snarveier i august!


Personlig år 6.

August er en 5-måned. Hvorfor ikke prøve noe nytt? I år handler ditt personlige år om hjemmet ditt og ansvar. August bringer en lett energi og muligens en følelse av frihet. Forvent deg uventede overraskelser i august.


Personlig år 7.

August er en 6-måned. For deg handler måneden om kjærlighet, ansvar og healing. I august tar hjemmet scenen, og det kan omhandle alt fra å rydde i klesskapet, puste opp, eller til og med en bursdag eller annen feiring. Forvent at en del følelser kan komme til overflaten.


Personlig år 8.

August er en 7-måned. Dette er måneden for å ta det rolig og rette blikket innover. Dette året er ganske hektisk for deg, og dette er måneden for stille refleksjon. Vurder å ta en pause og senk tempoet for en liten stund. 


Personlig år 9.

August er en 8-måned. Dette er tiden for å fokusere på økonomien! Vær klar for å ta i et tak, og jeg tror nok du føler deg klar for å gjøre akkurat det. I august vil det være nyttig for deg å tenke mer business enn pleasure. 


Det er mer å si om personlige måneder, send meg gjerne en PM så kan jeg fortelle mer om hva du kan forvente deg av August måned.




5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page