top of page
ingvildfeline

Hvordan manifestere på Lion´s gate 8. august

Lion´s gate portalen er åpen mellom 26. juli og 12. august, men høydepunktet er den 8. august.

Dette er kjent som årets absolutt beste dag for manifestering. Personlig manifesterer jeg sjeldent, men akkurat denne muligheten lar jeg ikke gå fra meg.


Det er mange måter man kan manifestere på idag, men dette er hva jeg har valgt:


Lion´s Gate er under soltegnet løven, og forbundet med stjernetegnet Løven er glede, sol, lys og også barndom, eller vårt indre barn.

Det er mange som manifesterer med å brenne laurbær, men selv om Løven er et ildtegn er det mye mer forbundet med lys og varme enn ild, så jeg personlig dropper ilden.


  1. Jeg har laget et bakgrunnsbilde på telefonen min med en samling av bilder av det jeg ønsker å oppnå det kommende året. Steder jeg vil reise, hovedsakelig, da det er mitt mål for året som kommer. Dette blir som en vision board, men i stedet for å bare se den hjemme, kan jeg se på den flere ganger om dagen, hver dag.

  2. Løven representerer også kongelig energi, så jeg kommer til å ta meg en spakveld, og virkelig kjenne på følelsen av å leve i sus og dus - noe jeg også ønsker å oppnå.

  3. Tallet 8 representerer overflod og måloppnåelse. Det er et kraftig nummer som ofte forbindes med entreprenørskap. Dermed er dette en god dag for å sette mål - og også oppnå mål. Evighetssymbolet 8 representerer også balanse, og understreker viktigheten av at du må ikke bare sette mål, men også ta planlagte handlinger for å oppnå disse målene.


En av grunnene til at jeg ikke manifesterer særlig ofte, er fordi det mister mye kraft når du gjør det ofte. Har du for mange små planer, er det vanskelig å oppnå de store - og selv om du oppnår de, så merker du det kanskje ikke fordi du fokuserer på for mange ting.


Reduser delmålene, fokuser på det store målet og ta inspirert handling for å komme dit. De aller fleste av oss er generatorer (Human Design), og vårt kraftigste kompass er magefølelsen. Når du har fortalt universet hvor du vil, så er magefølelsen universets måte å guide deg dit på.


Lykke til med manifesteringen!

Ta gjerne kontakt for mer personlig veiledning <3








6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page