top of page
ingvildfeline

Hva du kan forvente i Oktober

Lurer du på hva oktober har i vente for deg? Ved å bruke numerologi og regne ut hvilket personlig år du er i, kan du finne hva årets Spooky Month kan bringe, og til og med om det er rett tid for å starte det nye prosjektet, komme deg ut på dating igjen eller se deg rundt etter en ny jobb?


Slik regner du ut ditt personlige år:


Dagen du er født + måneden du er født + året i år


F. eks:


Du er født 12. desember. Da blir det:


12 + 12 + 2024

1 + 2 + 1+ 2 + 2 + 0 + 2 + 4 = 14

1 + 4 = 5


Personlig år 5.

Så skroller du lengre ned i innlegget for å finne ut hvilken personlig måned du er i.



 

Personlig år 1:


  • Oktober er en 2 personlig måned. Se tilbake på januar i år, det var også en 2-er måned. Det vil si at du får den samme energien to ganger i år, og tallet to er forbundet med relasjoner og partnerskap. Det er en rolig måned der du oppmuntres til å ta et steg tilbake, evaluerer situasjonen eller situasjonene du står i. Du kan også ta et øyeblikk og reflektere over hvordan ting har utviklet seg siden januar, og om du har forandret syn på noe. Du kan kjenne på mange følelser denne måneden, og jeg vil oppmuntre deg til å la følelsene slippe til, slik at du slipper å holde på de og er klar for en spennende 3-er måned i november.


 

Personlig år 2:


  • Oktober er for deg en 3-er måned. Energien her handler om å komme seg ut, være sosial, ha det gøy og nyt livet! Se tilbake på januar i år, din forrige 3-er måned. Det er samme energi, med fokus på kommunikasjon og kreativitet. Vær åpen for nye inntrykk og vennskap, dette er også en super tid for å starte på det kreative prosjektet du har tenkt på lenge - og ikke minst å finne noen å gjøre det sammen med?


 

Personlig år 3:


  • I det energiske treeråret er oktober en motvekt, der du er inne i en 4-er måned. Her handler energien om stabilitet, fundament, rutiner og helse. Dette er ting som muligens ikke har vært fremst på agendaen i det siste. Men, du hadde også en personlig 4-er måned i januar i år, så hvorfor ikke gløtte tilbake og se på hvordan den måneden utspilte seg for deg? Har du endret deg mye siden da? Ville du håndtert ting annerledes? Du får kanskje muligheten til å gjøre det nå. Bruk denne måneden til å perfeksjonene rutinene dine og vær åpen for praktiske måter å gjøre hverdagen din lettere på. Man kan ikke bare kose seg, man trenger også noen faste rammer iblant.


 

Personlig år 4:


  • Oktober er en personlig 5-er måned for deg. Og denne måneden vil komme med noen spennende muligheter! Du er i et 4-er år med fokus på struktur, så denne energien kan føles litt voldsom ut, men la deg rive med. Du startet året med en 5-er måned i Januar, og det kan være nyttig å se tilbake på det og se hva som skjedde da og hva du har lært siden. Du kan nå begynne å kjenne på energien som kommer neste år - en energi av reise, eventyr, spenning og mange forandringer.


 

Personlig år 5:


  • Oktober er en 6-er måned. Føler du deg kallet til å ta vare på hus og hjem? Familie? Det er en måned for å pleie nærmiljøet ditt, og de som er deg nærmest. I et spennende og energisk 5-er år kommer oktober som en påminnelse om at kjærlighet også er viktig - ikke bare eventyr! Denne måneden bør du også ta på deg litt mer ansvar, men ikke for mye. Du skal også ta ansvar for deg selv og din helse.


 

Personlig år 6:


  • Oktober er en 7-er måned for deg. Vend blikket innover i oktober, og finn din indre stemme og ditt indre kompass. Dette året har du mye fokus på å ta vare på de rundt deg, hjemmet ditt og generelt alt annet enn deg selv. Du kan ikke helle noe ut fra en tom kopp, men det kan også være vanskelig å fylle koppen når andre prøver å lure inn tanker og ideer som ikke skal være der. Du hadde en 7-er måned i januar også, ta et øyeblikk og se tilbake på januar og hva du opplevde da. Har du utviklet deg siden?



 

Personlig år 7:


  • Oktober er en 8-er måned for deg. Endelig! Etter et introspektivt, stille og kanskje ensomt 7-er år, begynner du å snuse på energien av neste år. Rett fokuset vekk fra det spirituelle og tilbake mot det materielle - det er tross alt en viktig del av livet. Denne måneden vil bringe fram tanker om penger, suksess og hva som betyr noe for deg. Du kan begynne å kjenne at dersom du har nye planer om jobb eller å starte en bedrift, så begynner det å ta fart nå. Men, det vil ikke ta helt av før til neste år, så ikke løp før du kan gå, som de sier.


 

Personlig år 8:


  • Oktober er en 9-er måned for deg. Energien for deg vil handle om å evaluere hvilke situasjoner eller forhold som ikke lenger har en plass i livet ditt, og begynne å runde dem av. Det er ikke alt man kan kutte direkte, men denne måneden starter den prosessen for deg. Ikke klamre deg fast i noe som prøver å unnslippe, men stol på at det kommer noe bedre etterpå. Du er i det første året av en intens treårig fase der mye vil forandre seg. Du har kanskje allerede kjent på det i år?


 

Personlig år 9:


  • Oktober er for deg en 1-er måned. Hvis september var full av avslutninger, er oktober lyset i enden av tunnelen. Det er på tide å komme deg opp, riste av deg og gå framover. Du må stole på deg selv og at du har tatt de rette valgene, og ikke se deg tilbake. Dette året er avslutningen på en niårig syklus, og neste år begynner endelig en ny. Hvilke frø vil du så? Hva vil du at neste syklus skal handle om?



 


Dersom du vil vite mer om numerologi og ditt personlige år, ta kontakt for readings eller coahing på info@ingvildfeline.com <3


3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page