top of page
ingvildfeline

Fire dager senere


Det har gått fire dager nå siden jeg investerte i å bygge denne hjemmesiden.


Disse dagene har jeg følt på en helt spesiell følelse. Døgnet har snudd seg litt, jeg sover mindre og føler meg, for å være helt ærlig, ganske utilpass.

Jeg tror det betyr at jeg gjør noe rett, for man kan bare utvikle seg og vokse ved å føle ett visst ubehag. Dersom man er komfortabel hele tiden, blir man bare lat, usunn og svak.

For å si det rett ut.


Det har vært noen dager med intenst arbeid med å designe denne siden og samtidig jobbe fulltid, men jeg tar det som en liten spurt for så å finne et behagelig tempo. Blir bare så bra når jeg får lansert denne nettsiden.

Mest sannsynlig er det ingen som ser den med det første, kanskje leser du nettopp dette innlegget flere måneder fra nå? Det er i alle fall 15. juni i dag, og jeg har satt som mål at jeg skal se en slags forandring rundt juletider, og neste sommer håper jeg på å kunne dra ut i verden igjen.


Jeg har et personal year 7 nå, og sist jeg hadde det reiste jeg til Tyrkia med en venninne, og innså at jeg måtte ut i verden. Da vi kom hjem fra Tyrkia, bestilte jeg enveisbillett til Costa Rica for januar året etter og slik ble det - ett halvt år på vift. Og i år føler jeg på akkurat samme følelse. Det er som en spenning, en deilig uro som trekker hjertet mitt ut av Norge og til helt andre strøk.


Jeg vil ikke "jinxe" det ved å si for mye, men håpet mitt er at neste år, rundt august, kjøper jeg igjen en enveisbillett, og starter mitt andre prosjekt etter dette. Og når jeg kommer tilbake, prosjekt nummer tre. Det er spennende, jeg aner jo ikke hva som er i vente, men jeg håper at innen akkurat du leser dette, er jeg langt på vei mot en ny hverdag og kan se tilbake på akkurat denne dagen og tenke "åh, tenk at hun bekymra seg, dette har jo vært så moro og gått så bra!"


Kommenter gjerne når du leser dette slik at jeg kan komme tilbake og mimre litt over dette innlegget, som jeg kanskje har glemt til da :) <3

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

留言


bottom of page