top of page
ingvildfeline

7-er år og egodeath

I numerologien er man alltid i en ni-årig syklus. Jeg er for tiden i ett personlig år syv. Det vil si at dette er det roligste, stilleste og mest introverte året, og det har jeg absolutt kjent på.

Til å være en person som alltid er på farta, er jeg mye mer i ro i år (til tross for at jeg har vært på fire utenlandsreiser allerede i år), har jeg også vært mye alene.


Jeg bestemte meg også tidlig i år for at jeg skulle prøve å drepe egoet mitt. Såklart, man kan ikke kvitte seg helt med det, men jeg vil ikke la det hindre meg i livet ved å være flau, selvbevisst eller å tro på negative meninger og tanker. Jeg kan trygt si at det har skjedd mye på 6 måneder, og jeg er tryggere i meg selv enn noen gang før.


Hvis det er en ting jeg liker å tenke på, så er det forskjellen mellom å være "ensom" og være "alene". Jeg har vært mye alene, ja, men har ikke følt på ensomhet. Jeg har brukt dagene på å tenke, sone ut, gå tur og har funnet masse inspirasjon. Det er jo tross alt derfor jeg sitter her og skriver idag, fordi jeg har tatt spranget mot å gjøre tingene jeg faktisk brenner for.


For en ting er sikkert - jeg brenner ikke for å sitte på et kontor, stå i en butikk eller servere mat og rydde bord. Jeg vil gjøre en forskjell, inspirere og hjelpe andre med å forbedre sine liv, fra innsiden og ut. Rundt meg ser jeg så mange mennesker som lever liv de egentlig ikke ønsket seg. De går igjennom hver dag uten å nyte dagen, de venter bare på dagen de skal kunne nyte.

Så kommer alderdommen, og de sitter igjen med følelsen av at de ikke har gjort noe. Alt de ønsker at de gjorde. Plassene de ønsker at de reiste til og menneskene de skulle ønske at de elsket.


Hvis jeg kan være inspirasjonen til bare ett menneske for å hjelpe dem til å velge det livet de aldri kommer til å angre på, så er alt dette arbeidet verdt hvert sekund og hver krone!


Takk for idag, vi sees neste gang ♥︎

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page